S. Schoeman Hekwerken is opgericht door Sijmen Schoeman.

Op het gebied van hekwerk gaat de ervaring van S. Schoeman Hekwerken decennia terug.

Hieronder een korte historie.

Wout Schoeman sr.  heeft reeds in de jaren ’90 de basis gelegd voor het onstaan van ons bedrijf.

Destijds besloot Wout, na tientallen jaren onderaannemer van HERAS hekwerken in Veenendaal en regio geweest te zijn, om verder te gaan als zelfstandig hekwerkbedrijf.

De gekozen bedrijfsnaam was Schoeman Hekwerken Veenendaal. De keuze om zelfstandig verder te gaan bleek geen verkeerde keuze.

Vele tevreden klanten besloten om voortaan zaken te gaan doen met Schoeman Hekwerken Veenendaal en zij bleven tevreden.

Helaas werd Wout ziek en kon hij zijn taken niet meer uitvoeren. De dagelijkse leiding en klantcontacten worden door hem overgedragen aan zijn zoon Sijmen die reeds vele jaren ervaring had in de branche als hekwerkmonteur, montageleider en vertegenwoordiger. Na enkele jaren overleed Wout helaas veel te jong. De vrouw van Wout besloot de zaak over te doen aan haar zoon Sijmen en zijn broer .

Deze hebben de zaak voortgezet onder de bedrijfsnaam SHV hekwerken waarbij de afkorting SHV stond voor Schoeman Hekwerken Veenendaal.

Na jaren van samenwerking is er een verschil van zakelijk inzicht ontstaan waardoor beide broers besloten hebben uit elkaar te gaan waarbij Sijmen is verder gegaan onder de bedrijfsnaam S. Schoeman Hekwerken.

Dit is in het kort de onstaansgeschiedenis van S. Schoeman Hekwerken.

Qua werkwijze, kwaliteit en servicegerichtheid is er niets veranderd alleen de naam is anders.

Onze doelstelling is nog steeds om u als klant tevreden te stellen en te houden. Daarom werken wij nauwkeurig en uitsluitend met A kwaliteit materialen en gespecialiseerde mensen.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen, als zodanig aan te bieden en uit te voeren. Een afspraak kan zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden al naar gelang het u het beste schikt.

Wij streven er naar om in overleg met u uw reparatieverzoeken zo snel mogelijk uit te voeren om zodoende uw hekwerk weer doeltreffend en netjes te maken.

U vindt onze contactgegevens onder de tab contact.